© van gelder tilleman architecten

Onze studio huist op de bovenste verdieping van Het Majin Huis. Hier werken wij gepassioneerd.  Hier genieten we van de zon op onze snoet.  Hier trekken we krijtlijnen en zetten we spelregels uit.  Hier worden materialen samen gelegd en keuzes afgewogen, details aangezet en verder uitgewerkt.  Hier werken we aan duurzame samenwerkingen.  Hier schrijven we, samen met u, het verhaal van uw volgend project.

Saar Tilleman

architect – meubelontwerper

Saar studeerde architectuur in Gent en Valencia en behaalde haar Master in 2005.  Nadien studeerde zij meubelontwerp in Mechelen, waar zij gelauwerd werd met de Bachelor-Award.

Zij was gedurende zeven jaar project architect bij NU Architectuuratelier, waar zij onder andere meewerkte aan woningen in Gent – Bomastraat en  Heack, Kessel-Lo en Landskouter, maar ook aan C-Mine Expeditie, Vilvoorde Ziekenhuis en Atelier BWMSTR.

Bij 51N4E zette zij haar schouders onder het B-Post project, alvorens samen met Peter haar eigen praktijk op te starten.

Peter Van Gelder

architect

 

Peter studeerde architectuur in Gent en behaalde zijn Master in 2004.

 

Hij was vijf jaar project architect bij Pascal François Architects waar hij meewerkte aan projecten in Aalst, Berlare, Oostende, Lokeren, Wieze en Eindhoven.

 

Samen met Saar startte hij een eigen praktijk op waar zij samen werken aan projecten van diverse pluimage.

Medewerkers :

Lada Chromelová

Emma Crevits

Elise Dekie

Florian Du Ville

Zoë Engels

Alžbeta Horáková

Dries Huyck

Riccardo Marchi

instagram  |  facebook  |  contact

Ⓒ van gelder tilleman architecten 2023